nombre de donants
0174427

 

 

 
 
902 10 50 95
932 00 59 53
 

 

 
 

DESCARRE-
GAR
BUTLLETÍ
DE DONACIÓ

 

 

 
enviar a un amic X


PER:
  (adreça de correu electrònic)

DE: (adreça de correu electrònic, opcional)

NOTA: (opcional)

màxim 255 caràcters


     

  Inici   >   Sol·licitud de donació

  Els teus ulls ...
el millor regal que l'hi pots donar.

Aprofitem l'ocasió per agrair-li la seva solidaritat, en nom de centenars de cecs corneals que cada any recuperen la vista mitjançant un trasplantament.
 
 
  SOL·LICITUD PER A SER DONANT:
 
* NOM:             

* COGNOMS:    

DOMICILI:       

NOMBRE:          PIS:    PORTA:  

* PROVÍNCIA:       **fora de catalunya

* POBLACIÓ:         c.p.:

  TELÈFON:      

   e-mail:         

* GARANTIA DE PROTECCIÓ DE DADES:
He llegit i accepto les condicions
 
Signant i lliurant aquest document vostè queda informat i autoritza a què les seves dades s’incorporin a una base de dades gestionada pel Banc d’Ulls per a Tractaments de la Ceguesa adscrit al Centre de Oftalmologia Barraquer. Les dades només es faran servir per a gestionar la donació que ens ha demanat. El responsable del tractament és el Centre de Oftalmologia Barraquer. El Delegat de Protecció de Dades es el Sr. Antonio Ruiz Carrillo. Les seves dades només se cediran a Donor Center (entitat nascuda de l'aliança entre el Banc de Sang i Teixits i l'Hospital Clínic de Barcelona) amb la finalitat de gestionar el procés de donació i, en el seu cas, a l’administració pública en l’àmbit de les seves competències. Les seves dades es conservaran 15 anys a comptar des de que es materialitzi la donació. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i a no estar sotmesos a decisions individuals automatitzades, dirigint-vos a l’adreça postal de Barcelona, c/ Muntaner n. 314, adreça electrònica “DPO@barraquer.com” o trucar al número de telèfon
93 200 59 53. 
   

*   Camps obligatoris

**  El radi d'acció del BUTC, a causa del curt espai de temps de què disposa per dur a terme la donació efectiva (deu hores màxim), està limitat a Catalunya. Per obtenir informació sobre la direcció d'un Banc d'Ulls que pugui acceptar la seva humanitària decisió, dirigiu-vos al Servei d'Oftalmologia de la Residència Sanitària de la Seguretat Social més pròxima al seu domincilio oa la Organización Nacional de Trasplantes.

 

  / anar cap amunt /  

 

Copyright © 2011 Banc d’Ulls. Derechos Reservados.